Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Linda via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 16-11-2017 laatste dag ... (0)
  • 15-11-2017 Naar het cristus ... (0)
  • 14-11-2017 fietsen in Rio de ... (0)
  • 13-11-2017 van Uguazu naar ... (0)
  • 12-11-2017 puerto Iguazu ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 8612 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Patagonie

Toon op kaart

23 oktober 2017 | Door: linda

Aantal keer bekeken 48   Aantal reacties 0   Buenos Aires, Argentinië
a A

Patagonie

22 okt vanmorgen om 7,30 uur ontbijten en daarna Plaza San Martin hier vandaan begon onze fiets tour met Sander die heel veel wist te vertellen over de geschiedenis en bijzonderheden van de stad buenos aires.over het Malvinas war Memorial wat wij kennen als de falklandeilanden.
De torre monumentaal daarna gingen we naar de oude haven naar de Sarmiento Frigate & Woman's bridge.
het pleintje met Reina de Hollanda daarna fietste we door de nieuwe wijk waar nog heel veel huizen leeg staan omdat het niet te betalen is.
Daarna gingen we naar La Boca en aten we in een cafeetje empanadas met vlees,kip groente of ham-kaas. Ook ligt hier het Boca juniors Stadium de oetbalclub waar Marradonna gevoetbald heeft nadat ze hem ontdekt hadden als jochie in de sloppenwijk.
Daarna fietste we door de wijk San Telmo een leuke wijk met de San Telmo markt en sunday street fair in de Defensa straat, en oude cafe's markten naar de Plaza de Mayo, met het roze huis de Cathedral.
hiervandaan reden we weer terug langs het teather en de obiliks.
na de ze leuke tours samen met twaalf andere nederlanders allemaal medewerkers van de KLM terug naar het beginpunt.
Om 16,30 uur kwam Gwendoline ons bezoeken en nog wat dingen door nemen. om tegen zes uur gigen wij naar Recoleta Cemetery maar helaas was deze net gesloten. Dus een rondje gewandeld en op een restaurant af gegeten bij Don Julio een van de beste tien restaurants in buenos aires.
Heerlijke steak gegeten blij dat we geen vooraf gerecht genomen hadden want we konden het net op zelfs geen toetje genomen daarna naar bed want we worden om 2.30 uur opgehaald om naar het vliegveld te gaan en vliegen om 505 uur naar trelew waar we gaan duiken als de weersomstandigheden het toelaten.

Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (0)